HET AGENDA


Elke woensdag:
HET Energieloket – telefonisch
Elke woensdag 13:30 – 16:00u.
Bel 06 53 999 765 en ontvang gratis energieadvies, incl. een bon van €65,-.
Lees meer.

3 en 7 december:
Bewonersavonden Kerkelanden
Online 19:30-22:00
Op deze avonden presenteren de drie partners in het haalbaarheidsonderzoek naar een warmtenet in de wijk hun bevindingen. Waternet, Firan en HET hebben vroeg in het proces (februari) de wijkbewoners op de hoogte gesteld van het onderzoek. Lees meer.

T/m 31 december:
Collectieve inkoopacties isolatie en zonnepanelen
De inkoopactie zonnepanelen is gestart. Samen met de collectieve inkoopactie isolatie (bodem, vloer, spouw en ramen) loopt deze actie tot eind 2020. Huiseigenaren kunnen meedoen via Energie Verbonden (de samenwerkende energiecoöperaties in het Gooi). Collectief inkopen levert prijsvoordeel op. Lees meer

Startdatum: januari
Basistraining tot energiecoach
Er starten regelmatig (online) trainingen, waaronder de basistraining tot energiecoach. Als je je via HET laat opleiden tot energiecoach, kun je hier gratis aan meedoen! Kijk hier voor info en data voor de energiecoachopleidingen en gerelateerde trainingen.

Op aanvraag:
Webinar Grootouders voor het Klimaat 

HET organiseerde samen met Grootouders voor het Klimaat een interactief webinar. Als inwoner van Hilversum ook interesse om zo’n webinar bij te wonen? Stuur dan een mail naar info@hetcooperatie.nl. Mochten we voldoende aanmeldingen binnen krijgen, dan vragen we de ‘Grootouders’ dit webinar nogmaals te verzorgen.