Energie besparen

Gratis tegoedbon van €65,- én energieadvies

Ontvang nu als inwoner van Hilversum een tegoedbon van €65,- bij een gratis energieadvies.
De tegoedbon van €65,- is ook los te bestellen (dus zonder energieadvies).

Met de tegoedbon koop je in de Energiebespaarshop ledlampen, een waterbesparende douchekop, brievenbusborstel, radiatorfolie of andere producten naar wens. Dit is een aanbod van energiecoöperatie HET en de gemeente. De adviesgesprekken zijn voorlopig telefonisch of via beeldbellen.

Per adres is één tegoedbon beschikbaar, zolang de voorraad strekt. Kies nú voor de tegoedbon en/of voor een energiecoachgesprek of kies hieronder uit een van onze andere energieadviezen. 

AANMELDEN: voor een gratis energieadvies en/of de gratis tegoedbon van €65,-

Of bel HET Energieloket: 06 53 999 765 op woensdagen van 13:30 tot 16u.

Zo adviseren wij bij energiebesparing:

Warmtescan

Met een warmtecamera kijken we naar energielekken in de woning. We kijken onder meer naar tochtkieren en de doorstroming van de CV installatie. De scan wordt alleen bij winterse temperaturen uitgevoerd. Nu met recht op voucher van € 65,-.

Meer over warmtescan

Energiecoachgesprek

Ontvang nu gratis een energiebespaarbox ter waarde van €65,- bij een energiecoachgesprek. In een energiecoachgesprek hoor je hoe je de woning energiezuiniger en comfortabeler kunt maken.

Meer over een energiecoachgesprek

Quickscan

De uitkomst van een quickscan is een adviesrapport met mogelijke maatregelen, investeringen en besparingen. Nu met recht op voucher van € 65,-.

Meer over Quickscan

Energieavond

We organiseren energieavonden met buren. Die hebben ongeveer dezelfde huizen. Zo kun je vergelijken en elkaar helpen met nadenken over de juiste energiebesparende maatregelen. Onder begeleiding van ervaren e-coaches.

Meer over een energieavond

Maatwerkadvies voor particulieren

Het rapport bevat een berekening van de huidige en toekomstige energieprestaties van de woning. Nu met recht op voucher van € 65,-.

Meer over Maatwerkadvies

Maatwerkadvies voor VVE’s

Na een intake volgt een gericht adviesaanbod. HET biedt ook hulp bij subsidieaanvragen.

Meer over Maatwerkadvies voor VvE's

Financiering

Een financieel adviseur geeft uitleg over de financieringsmogelijkheden voor de duurzaamheidsmaatregelen.

Meer over financiering

Collectieve inkoop isolatie

Verduurzaming begint met isolatie. Via Collectieve inkoop isolatie kun je tegen voordelige prijzen isolatie laten uitvoeren. Het gaat om vloer, bodem, spouw en/of glas.

Meer over Collectieve inkoop isolatie

Duurzame lokale warmte

Wat is er nu mooier dan zelf, en met elkaar, zorgen voor je eigen energie. We kennen dat al van wind (samen een windmolen beheren) en zon (gezamelijke zonneparken); je bent dan zelf baas over je eigen duurzame energie. Niet meer afhankelijk van wie dan ook, en zeker niet van grote multinationale energiebedrijven die vooral naar hun eigen beurs kijken. Dat gaan we in Hilversum ook doen met lokale duurzame warmte. Lokaal, schoon en eigen.