Maatwerkadvies voor particulieren

Nu met gratis tegoedbon van € 65,-

Ons maatwerkadvies wordt uitgevoerd door een gecertificeerd EPA-adviseur, op basis van een uitgebreide inventarisatie en technische opnames. Het rapport bevat een totaaloverzicht van te nemen maatregelen, op weg naar een aardgasvrij huis. En berekeningen van de huidige en toekomstige energieprestatie van de woning. Op basis daarvan kunnen we onafhankelijk ondersteunen met het aanvragen van offertes voor integrale uitvoering van de maatregelen.

LET OP: Dit maatwerkadvies past binnen de subsidieregeling van het Rijk voor Energiebesparing Eigen Huis (SEEH), waardoor je € 150,- terug kunt krijgen. We helpen daarbij.

Tegoedbon van € 65,-
De gratis bon van € 65,- wordt verstrekt bij afname van de energieadviezen van HET die voor 1 april 2021 plaatsvinden. Het bedrag van € 65,- is te besteden aan besparingsproducten via Energiebespaarshop.nl. De code van de bon wordt beschikbaar gesteld door de energiecoach van HET. Het betreft een aanbod aan particuliere woningeigenaren in de gemeente Hilversum. Hiermee geeft de gemeente Hilversum, in samenwerking met HET, uitvoering aan de landelijke Regeling Reductie Energiegebruik (RRE).

Aanmelden en tarieven